اسپاگتی پای

لوپاس lopasco | شهریور 1398

مواد لازم برای اسپاگتی پای

ماکارونی 120 گرم
گوشت چرخکرده 225 گرم
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد خرد شده
پیاز کوچک 1 عدد خرد شده
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
سس ماکارونی 1 قوطی
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل 1/4 قاشق چایخوری
پنیر صبحانه خرد شده 1 پیمانه
پنیر موزورلا رنده شده 1/2 پیمانه

یکی از سختی های درست کردن پای و تارت تهیه خمیر آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد اما اسپاگتی پای این دشواری را برای شما برطرف می کند چون در آن به جای خمیر از اسپاگتی استفاده می شود. البته شاید دیدن دو واژه اسپاگتی و پای کنار هم برای شما عجیب باشد ولی جای نگرانی نیست. شکی نیست که با یک بار امتحان کردن این غذا تعجب می کنید که چرا قبلاً این اسم را نشنیده بودید. اسپاگتی پای علاوه بر این که خیلی راحت تهیه می شود بسیار هم خوشمزه ست و با کمی تزیینات ساده به یکی از غذاهای محبوب به ویژه برای بچه ها تبدیل خواهد شد.
 

طرز تهیه اسپاگتی پای

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. کف قالب پای را چرب کنید و آن را کنار بگذارید. اسپاگتی یا ماکارونی خام را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید و آبکش کنید. همزمان که اسپاگتی در حال پخت است، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کنید. گوشت چرخکرده را همراه با پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط تفت بدهید. 8-10 دقیقه مرتب هم بزنید تا گوشت به رنگ قهوه ای در بیاید. سس اسپاگتی، پودر چیلی، نمک و فلفل را اضافه کنید. 5-6 دقیقه به پختن ادامه دهید (در این مدت هم مرتب مواد را هم بزنید) تا سس غلیظ شود. بعد از این که اسپاگتی را زیر آب سرد آبکش کردید آن را کف قالب پای بریزید و طوری پخش کنید که حدود 2 سانت از لبه قالب را نیز بپوشاند. تخم مرغ ها را بشکنید و آنها را با پنیر خرد شده مخلوط نمایید. این مخلوط را روی اسپاگتی بریزید. سپس سس گوشت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. در آخر پنیر موزورلا رنده شده را روی مواد داخل پای بپاشید. قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا مرکز پای پخته شود. قبل از برش و سرو اسپاگتی پای بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

برچسب ها
اسپاگتی پای
دیدگاه شما