طرز تهیه رشته پلو زعفرانی

لوپاس lopasco | آذر 1398

طرز تهیه رشته پلو زعفرانی

رشته پلو زعفرانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در اکثر موقع ها در شب های عید نوروز سرو می شود. این غذا نماد ریشه و رشته های زندگی است که اعتقاد داشتند ابتدای هر سال با خوردن آن به موفقیت های عظیمی دست می یابند. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه رشته پلو آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

Description: Image

رشته پلو زعفرانی

مواد لازم برای پخت رشته پلو زعفرانی

مواد لازم برای پخت غذا یکی از ضروری ترین آیتم های آن است. لازم است این مواد را تازه به تازه تهیه کنید تا غذایی خوشمزه و لذیذ بپزید.

 

مواد لازم برای رشته پلو:

برنج دو و نیم پیمانه

رشته پلویی خرد شده 28 گرم

کره یا روغن گیاهی به مقدار لازم

زعفران دم کرده به مقدار کافی یا نصف قاشق چایخوری

نمک به اندازه دلخواه

 

Description: Image

رشته پلو

روش پخت رشته پلو

1.در مرحله اول لازم است برنج را بشویید و بعد در 4 پیمانه آن را خیس کنید. بعد از خیس کردن برنج 2 یا 3 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه کنید. اجازه دهید چند ساعت برنج و نمک مزه یکدیگر را بگیرند و برنج خیس بخورد.

2.یک قابلمه بزرگ بردارید و پنج پیمانه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.

3.در مرحله سوم آب برنج را خالی کنید و به آرامی برنج ها را داخل قابلمه ای که آبش به جوش آمده بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب برنج جوش آید و در حین جوش آمدن، رشته پلویی ها را به آب اضافه کنید. اجازه دهید حدود 7 تا 10 دقیقه رشته و برنج با هم بجوشد.

4.برنج را مزه کنید و برای آبکش کردن آماده کنید. وسط برنج باید مقداری سفت و اطراف آن نرم باشد. رشته ها هم باید متعادل، کمی نرم و کمی سفت باشند. سپس برنج را آبکشی کنید و با آب خنک شستشو دهید.

5.قابلمه ای که برنج را درون آن آماده کردید را بشویید و 2 تا 3 قاشق روغن یا کره اضافه کنید. بعد زعفران های دم کرده را داخل قابلمه بریزید. با استفاده از یک کفگیر بزرگ، برنج ها را داخل قابلمه بریزید و فرم مثلث یا هرم مانند در آورید. بعد چند سوراخ روی برنج ها ایجاد کنید.

6.در ادامه پخت رشته پلو با زعفران، بدون اینکه درب قابلمه را بگذارید زیر شعله را زیاد کرده و اجازه دهید تا 7 دقیقه بخار شروع به خارج شدن کند، سپس یک فنجان آب دور برنج بریزید. درب قابلمه را گذاشته و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 45 دقیقه دم بکشد.

7.یک تابه جدا بردارید و پیازهای خرد شده را درون آن سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد برای تزئین روی رشته پلو زعفرانی، کشمش و خرما را به پیازها اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.

8.مقداری زعفران را با برنج دم کشیده مخلوط کنید و کنار بگذارید. زعفران یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده رشته پلو بوده و اکثر مواقع برای تزیین این غذا استفاده می شود.

9.رشته پلو را داخل دیس بکشید و به همراه مواد تزیینی و خرا طراحی کنید. رشته پلو زعفرانی، به همراه گوشت قلقلی و مرغ نیز خوشمزه و لوکس تر می شود.

سخن اخر

رشته پلو زعفرانی همانطور که گفتیم؛ غذایی خوشمزه و شیک است. این غذا گاهی در کترینگ های عروسی نیز مورد استفاده بوده و برای شام عروسی استفاده می شود. پیشنهاد ما این است که این غذا را با مرغ یا گوشت در مهمانی یا عروسی سرو کنید تا طعم لذیذتری داشته باشد. نمونه این غذا با خرما بیشتر مناسب مهمانی های خانگی و دورهمی است و بهتر است در مراسم های بزرگ با خرما سرو نشود.

دیدگاه شما