طرز تهیه آبگوشت خانگی در زودپز

لوپاس lopasco | آذر 1398

طرز تهیه آبگوشت خانگی در زودپز

آبگوشت خانگی یک غذای اصیل و سنتی ایرانی است و هر ایرانی باید طرز پخت آن را بلد باشد. این غذای لذیذ و خوشمزه علاوه بر اینکه مورد علاقه ایرانیان بوده، توریست های زیادی را جذب کرده است. اجزای این غذا ثابت بوده اما در شهرهای ایران بنا به سلیقه و سنت خود با مواد دیگری می پزند. از آنجایی که آبگوشت غذایی سنگین است، باید در وعده ناهار پخته شود تا هضم آن به راحتی انجام گیرد. در ادامه این مقاله طرز تهیه آبگوشت را به شما عزیزان ارائه خواهیم کرد.

Description: Image

آبگوشت خانگی

مواد لازم برای پخت آبگوشت خانگی

به یاد داشته باشید اگر فرصت کافی برای پختن آبگوشت خانگی را دارید می توانید از قابلمه استفاده کنید. اما همیشه اینطور نبوده و قصد دارید سریع یک غذایی خوشمزه و اصیل درست کنید. پس زودپز انتخاب بهتری خواهد بود.

 

مواد لازم آبگوشت:

گوشت گوسفندی تازه به همراه استخوان 500 گرم

سیب زمینی دو عدد متوسط

نخود نصف پیمانه

لوبیا سفید نصف پیمانه

گوجه فرنگی 2 عدد

پیاز دو عدد متوسط

نمک فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

ادویه آبگوشت به میزان لازم

نکته مهم: حتما نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل از پخت آبگوشت، در آب بگذارید تا خیس بخورند. با به کارگیری این روش تا حد زیادی نفخ نخود و لوبیا گرفته می شود.

Description: Image

آبگوشت

روش پخت آبگوشت در زودپز

1.در مرحله اول پیازها را شسته و خرد کنید. بعد پیازهای خرد شده را در قابلمه زودپز بریزید و بعد آن ها را با مقداری روغن تفت دهید.

2.در مرحله دوم، گوشت آبگوشتی را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. و نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه آبگوشت و مقدار کمی هم رب به قابلمه زودپز اضافه کنید؛ بعد تمام مواد درون زودپز را برای مدتی با یکدیگر تفت دهید.

3.در مرحله سوم، نخود و لوبیا که از شب قبل آماده کرده اید را به همراه مقداری آب به زودپز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا مواد از هم جدا نشوند.

4.در مرحله بعد سیب زمینی ها را بشویید و آنها را کاملا تمیز کنید. چون اصولا سیب زمینی ها باید با پوست داخل زودپز ریخته شوند و بهتر است کاملا از تمیز بودن آنها مطمئن شوید. فراموش نکنید اگر پوست آن ها را بگیرید، درون زودپز سیب زمینی ها وا می روند و در درون آبگوشت پخش می شوند.

5.در این مرحله گوجه فرنگی ها را آورده و به چهار یا دو قسمت تقسیم کنید و به داخل زودپز بریزید. اگر می خواهید آبگوشت خانگی شما طعمی خاص و دلنشین داشته باشد به آن یک چوب دارچین اضافه کنید.

6.در زود پز را ببندید و حدود 45 دقیقه صبر کنید تا حبوبات و گوشت کاملا پخته شوند.

7.لیمو عمانی یا پودر لیمو یکی از آیتم های است که غذا را لذیذ و هیجان انگیزتر می کند. در نتیجه می توانید دو عدد لیمو عمانی (با چنگال لیمو عمانی ها را سوراخ کنید) یا مقداری گرد لیمو را به قابلمه اضافه کنید.

8.بعد از 45 دقیقه که آبگوشت خانگی شما جا افتاد، در یک کاسه بریزید و به همراه

نان سنگک و بربری و مخلفاتی مثل ترشی، پیاز، سبزی، ماست و دوغ سرو کنید.

Description: Image

طرز تهیه آبگوشت خانگی

سخن آخر

اگر به گوشت گوسفندی علاقه ندارید، گوشت گوساله استفاده کنید. هیچ محدودیتی وجود ندارد. دنبه هم جزء آیتم هایی است که آبگوست خانگی را خوش طعم تر می کند اما شاید برخی با چربی آن مشکل داشته باشند. ادویه جات آبگوشت را هرگز فراموش نکنید زیرا طعمی بهتر و دلچسب تر به غذا می دهد و تا حدودی از بوی زهم گوشت کم می کند. این غذا انتخاب جذابی برای دورهمی های خانوادگی یا مهمانی های مجلل و لوکس است.

دیدگاه شما