طرز تهیه خورش هویج با مرغ و آلو

لوپاس lopasco | آذر 1398

طرز تهیه خورش هویج با مرغ و آلو

خورش یکی از اصلی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که در بین ایرانیان مشهور بوده و در سفره هر ایرانی خواهید دید. خورش را می توان به همراه نان و برنج سرو و میل کرد. اما در این مطلب قصد داریم شما را با خورش شیرین مزه ای به نام، خورش هویج مرغ با آلو آشنا کنیم تا دستور پخت آن را بدانید و در مهمانی ها درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش هویج به همراه مرغ و آلو

برای شروع لازم است بدانید پختن هر غذایی نیازمند مواد اولیه تازه است. هرچه مواد اولیه شما برای پخت غذا تازه تر باشد، طعم آن لذیذ و دلپذیرتر می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا مواد لازم خورش هویج را ارائه دهیم.

مواد لازم خورش هویج:

مرغ: 600 گرم ران یا سینه به دلخواه

هویج مربع شده یا خلال شده: 400 گرم

زعفران دم کرده: 4 - 5 لیوان

آلو:15 تا 20 عدد

پیاز:2 - 3 عدد

روغن: به میزان کافی

لیمو تازه: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک تا 2 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

شکر: به میزان دلخواه

Image

خورش هویج و مرغ

نحوه پخت خورش هویج

1.در قدم اول لازم است مرغ را از فریزر در آورید و اجازه دهید تا یخ آن آب شود. بعد مرغ را به قطعات کوچک تکه کرده و در روغن خوب تفت دهید. در حین تفت دادن مرغ زردچوبه را به آن اضافه کنید تا رنگ مرغ طلایی شود.

2.بعد از اینکه مرغ و زردچوبه به خوبی تفت داده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مجدد مواد را با هم تفت دهید.

3.در این مرحله باید شکر را اضافه کنید تا خورش هویج شما طعمی ملس یا شیرین به خود بگیرد. بعد از شکر، سراغ زعفران دم کرده بروید و آن را به مواد اضافه کنید. بعد تمام مواد را به همراه زعفران مخلوط کنید تا طعم همدیگر را بگیرند.

4.بعد آلوهای خیس خورده را بردارید و به همراه هویج خرد شده و آب لیموی تازه داخل قابلمه بریزید. در مرحله بعد پیاز سرخ شده را به آنها اضافه کنید و در آخر مقداری آب داخل خورش تفت داده شده بریزید تا به مدت یک و نیم تا دو ساعت خورشت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

Image

خورشت هویج

5.در این مدت که خورش هویج شما جا بیفتند می توانید سراغ برنج بروید و آن را درست کنید.

6.اول باید برنج را با آب ولرم بشویید تا کاملا تمیز شوند. بعد برنج را درون قابلمه ریخت و مقداری آب روی برنج بریزید. به یاد داشته باشید مقدار آب باید طوری باشد که انداخته دو بند انگشت شما را بگیرد. سپس نمک را به اندازه کافی اضافه کنید و اجازه دهید برنج تا سه - چهار ساعت داخل آب بماند و نرم شود.

7.قابلمه ای بردارید و اجازه دهید روی حرارت بالا جوش آید. بعد از جوش آمد و گذشت سه تا چهار ساعت، برنج را درون آب در حال جوش بریزید و چند بار به هم بزنید. بعد از گذشت 10 دقیقه، نوبت به آبکشی می رسد. برای اینکه از نیم پز شدن برنج مطلع شوید، بهتر است که یک دانه را با دستان خود بردارید و اگر دانه نرم بود، آن را درون یک آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.

8.بعد آبکش کردن و قرار دادن برنج زیر آب، یک قابلمه بردارید و ته آن را روغن بریزید. برنج ها رو کم کم در قابلمه ریخته و به همراه دم کنی درب قابلمه را ببندید. اصولا 45 دقیقه برای جا افتادن برنج زمان لازم است. بعد از 45 دقیقه به برنج سر بزنید اگر نرم شده بود، برنج شما آماده است. این خورش با برنج غذایی خوشمزه و مجلل است.

دیدگاه شما