ترکیب مهم موجود در گوشت قرمز را تا چه اندازه می شناسید؟

ترکیب مهم موجود در گوشت قرمز را تا چه اندازه می شناسید؟

لوپاس lopasco | تیر 1399

گوشت قرمز به گوشت گوسفند، گاو، گوساله و شتر گفته می شود که سرشار از پروتئین است و علاوه بر داشتن طعم لذیذ دارای املاح معدنی مانند آهن، رویا و منیزیم و فسفر و ویتامین های گروه B است، که برای سلامتی بدن بسیار ضروری هستند. گوشت قرمز به گوشت گوسفند، گاو، گوساله و شتر گفته می شود که سرشار از پروتئین است و علاوه بر داشتن طعم لذیذ دارای املاح معدنی مانند آهن، رویا و منیزیم و فسفر و ویتامین های گروه B است، که برای سلامتی بدن بسیار ضروری هستند.

پیتزای ایتالیایی مرغ و قارچ

پیتزای ایتالیایی مرغ و قارچ

توکاسان خاور | شهریور 1398

توضیحاتی درباره پخت پیتزای ایتالیایی مرغ و قارچ توضیحاتی درباره پخت پیتزای ایتالیایی مرغ و قارچ

خواصی که گوشت گوسفندی برای بدن دارد

خواصی که گوشت گوسفندی برای بدن دارد

توکاسان خاور | خرداد 1398

گوشت گوسفندی از مواد غذایی است که یک منبع انرژی کامل است. این گوشت حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مانند فسفر، کلسیم، سلنیوم، امگا 3، ویتامین های گروه ب و ... است که همگی به صورت حیاتی در بدن مورد نیاز هستند و مصرف این ماده غذایی به تأمین نیاز بدن در این خصوص کمک می کند. گوشت گوسفندی از مواد غذایی است که یک منبع انرژی کامل است. این گوشت حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مانند فسفر، کلسیم، سلنیوم، امگا 3، ویتامین های گروه ب و ... است که همگی به صورت حیاتی در بدن مورد نیاز هستند و مصرف این ماده غذایی به تأمین نیاز بدن در این خصوص کمک می کند.

ته چین سینه بوقلمون

ته چین سینه بوقلمون

مرجان جعفری | بهمن 1397

مواد لازم: 3 عدد زرده تخم مرغ ماست خامه ای زعفران غلیظ 3 پیمانه برنج کره دو تکه سینه بوقلمون بی پوست زرشک(به میزان لازم) کشمش(به دلخواه) نمک طرز تهیه: سینه بوقلمون رو با سیر و پیاز پخته و ریش ریش کرده.تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم که بوی زخم تخم مرغ از بین برود.3 پیمانه برنج را پخته و دو پیمانه ابکش شده(کمی زبرتر از حد معمول)را با مایع کاملا مخلوط کرده(اگر احساس کردید زعفران کافی نیست اضافه کنید)کف قابلمه مورد نظر را با کره کاملا چرب کنید(قابلمه حتما نچسب باشد)یک لایه برنج ریخته و فشرده میکنیم و بعد تکه های … مواد لازم: 3 عدد زرده تخم مرغ ماست خامه ای زعفران غلیظ 3 پیمانه برنج کره دو تکه سینه بوقلمون بی پوست زرشک(به میزان لازم) کشمش(به دلخواه) نمک طرز تهیه: سینه بوقلمون رو با سیر و پیاز پخته و ریش ریش کرده.تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم …

آموزش طرز تهیه کباب حسینی و اصول پخت کباب حسینی خوشمزه

آموزش طرز تهیه کباب حسینی و اصول پخت کباب حسینی خوشمزه

آلماتک توسعه | مرداد 1397

کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایران است که به دو صورت با گوشت قرمز و گوشت مرغ طبخ می شود. مراحل تهیه این کباب در صورت استفاده از مرغ یا گوشت تفاوتی با هم ندارد. ما در این دستور از گوشت مرغ استفاده می کنیم اما شما می توانید به دلخواه از گوشت گوساله یا گوسفندی نیز استفاده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب حسینی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب حسینی در ادامه با همدوره همراه باشید. کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایران است که به دو صورت با گوشت قرمز و گوشت مرغ طبخ می شود. مراحل تهیه این کباب در صورت استفاده از مرغ یا گوشت تفاوتی با هم ندارد. ما در این دستور از گوشت مرغ استفاده می کنیم اما شما می توانید به دلخواه از گوشت گوساله یا گوسفندی نیز استفاده …

    
صفحه 3 از 3