در جنگ پروتئین کدام پیروز است؟ مرغ یا بوقلمون

در جنگ پروتئین کدام پیروز است؟ مرغ یا بوقلمون

لوپاس lopasco | مرداد 1399

پروتئین یک جزء اساسی از یک رژیم متعادل است و می توان آن را منابع مختلفی تامین کرد، ام مرغ و بوقلمون از محبوب ترین غذاهای سرشار از پروتئین هستند که بیشترین مصرف را دارند. پروتئین یک جزء اساسی از یک رژیم متعادل است و می توان آن را منابع مختلفی تامین کرد، ام مرغ و بوقلمون از محبوب ترین غذاهای سرشار از پروتئین هستند که بیشترین مصرف را دارند.

درباره تاثیر اسیدهای چرب امگا3، کارنوزین و سلنیوم بر سلامت انسان چه می دانید؟

درباره تاثیر اسیدهای چرب امگا3، کارنوزین و سلنیوم بر سلامت انسان چه می دانید؟

لوپاس lopasco | مرداد 1399

در سالهای اخیر مطالعات زیادی درباره تأثیر اسیدهای چرب امگا 3 بر سلامت جسمی و روحی انسان انجام شده است. در سالهای اخیر مطالعات زیادی درباره تأثیر اسیدهای چرب امگا 3 بر سلامت جسمی و روحی انسان انجام شده است.

پارامترهای کیفیت گوشت مرغ

پارامترهای کیفیت گوشت مرغ

لوپاس lopasco | مرداد 1399

کیفیت و ارزش غذایی گوشت مرغ تحت تأثیر سیستم نگه داری، مدت زمان پرواربندی مرغ، درمان تغذیه و جنس جوجه ها ، جابجایی قبل از کشتار ، حمل به کشتارگاه و غیره قرار دارد. کیفیت و ارزش غذایی گوشت مرغ تحت تأثیر سیستم نگه داری، مدت زمان پرواربندی مرغ، درمان تغذیه و جنس جوجه ها ، جابجایی قبل از کشتار ، حمل به کشتارگاه و غیره قرار دارد.

همه چیز درباره کیفیت گوشت مرغ

همه چیز درباره کیفیت گوشت مرغ

لوپاس lopasco | مرداد 1399

امروزه به منظور پاسخگویی به نیازهای فزاینده مصرف کنندگان برای پروتئین با کیفیت بالا، صنعت مرغداری روی انتخاب جوجه های گوشتی با رشد سریع متمرکز شده است ، که در طی 6 هفته پرواربندی به توده بدنی در حدود 2.5 کیلوگرم می رسند. امروزه به منظور پاسخگویی به نیازهای فزاینده مصرف کنندگان برای پروتئین با کیفیت بالا، صنعت مرغداری روی انتخاب جوجه های گوشتی با رشد سریع متمرکز شده است ، که در طی 6 هفته پرواربندی به توده بدنی در حدود 2.5 کیلوگرم می رسند.

آشنایی با خواص متفاوت انواع گوشت سفید

آشنایی با خواص متفاوت انواع گوشت سفید

لوپاس lopasco | تیر 1399

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر آن نسبت به سایر گوشت ها، حتی گوشت مرغ است. کلسترول گوشت بوقلمون هم در مقایسه با گوشت مرغ و گوشت قرمز بسیار کمتر است. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر آن نسبت به سایر گوشت ها، حتی گوشت مرغ است. کلسترول گوشت بوقلمون هم در مقایسه با گوشت مرغ و گوشت قرمز بسیار کمتر است.

آیا هویجی که در حین پخت به مرغ اضافه می کنیم، قابل خوردن است؟

آیا هویجی که در حین پخت به مرغ اضافه می کنیم، قابل خوردن است؟

لوپاس lopasco | تیر 1399

در مورد خوردن یا نخوردن هویجی که حین پخت به مرغ اضافه می شود، بحث های مختلفی مطرح است. برخی افراد می گویند به دلیل این که هویج هورمون های تزریق شده گردن و بال و پوست مرغ را جذب می کند و ناخالصیها و آلودگیها غالبا در این قسمتها جمع می شود بهتر است این قسمت ها خورده نشود. در مورد خوردن یا نخوردن هویجی که حین پخت به مرغ اضافه می شود، بحث های مختلفی مطرح است. برخی افراد می گویند به دلیل این که هویج هورمون های تزریق شده گردن و بال و پوست مرغ را جذب می کند و ناخالصیها و آلودگیها غالبا در این قسمتها جمع می شود بهتر است این قسمت ها خورده نشود.

اشتباهی بزرگ در شستن و فریز کردن گوشت مرغ خام که نباید مرتکب شوید!

اشتباهی بزرگ در شستن و فریز کردن گوشت مرغ خام که نباید مرتکب شوید!

لوپاس lopasco | تیر 1399

همه افراد به طور طبیعی مرغ را بعد از خرید می شویند، فریز می کنند و فکر می کنند که این راه درست است در حالی که اصلا اینطور نیست. همه افراد به طور طبیعی مرغ را بعد از خرید می شویند، فریز می کنند و فکر می کنند که این راه درست است در حالی که اصلا اینطور نیست.

    
صفحه 1 از 6