در جنگ پروتئین کدام پیروز است؟ مرغ یا بوقلمون

در جنگ پروتئین کدام پیروز است؟ مرغ یا بوقلمون

لوپاس lopasco | مرداد 1399

پروتئین یک جزء اساسی از یک رژیم متعادل است و می توان آن را منابع مختلفی تامین کرد، ام مرغ و بوقلمون از محبوب ترین غذاهای سرشار از پروتئین هستند که بیشترین مصرف را دارند. پروتئین یک جزء اساسی از یک رژیم متعادل است و می توان آن را منابع مختلفی تامین کرد، ام مرغ و بوقلمون از محبوب ترین غذاهای سرشار از پروتئین هستند که بیشترین مصرف را دارند.

رازهای فاش نشده گوشت بوقلمون برای کلسترول بالا!

رازهای فاش نشده گوشت بوقلمون برای کلسترول بالا!

لوپاس lopasco | مرداد 1399

اگر سطح کلسترول خود را بسنجید، متوجه می شوید که باید در غذاهایی که مصرف می کنید، به میزان کلسترول و همچنین چربی های اشباع و ترانس توجه کنید. اگر می خواهید چربی های اشباع شده خود را محدود کنید، گوشت بوقلمون می تواند یک انتخاب عالی باشد، اما مطمئناً در این میان نحوه تهیه و طبخ آن نقش مهمی دارد. اگر سطح کلسترول خود را بسنجید، متوجه می شوید که باید در غذاهایی که مصرف می کنید، به میزان کلسترول و همچنین چربی های اشباع و ترانس توجه کنید. اگر می خواهید چربی های اشباع شده خود را محدود کنید، گوشت بوقلمون می تواند یک انتخاب عالی باشد، اما مطمئناً در این میان نحوه تهیه و طبخ آن …

همه چیز درباره کیفیت گوشت مرغ

همه چیز درباره کیفیت گوشت مرغ

لوپاس lopasco | مرداد 1399

امروزه به منظور پاسخگویی به نیازهای فزاینده مصرف کنندگان برای پروتئین با کیفیت بالا، صنعت مرغداری روی انتخاب جوجه های گوشتی با رشد سریع متمرکز شده است ، که در طی 6 هفته پرواربندی به توده بدنی در حدود 2.5 کیلوگرم می رسند. امروزه به منظور پاسخگویی به نیازهای فزاینده مصرف کنندگان برای پروتئین با کیفیت بالا، صنعت مرغداری روی انتخاب جوجه های گوشتی با رشد سریع متمرکز شده است ، که در طی 6 هفته پرواربندی به توده بدنی در حدود 2.5 کیلوگرم می رسند.

آشنایی با خواص متفاوت انواع گوشت سفید

آشنایی با خواص متفاوت انواع گوشت سفید

لوپاس lopasco | تیر 1399

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر آن نسبت به سایر گوشت ها، حتی گوشت مرغ است. کلسترول گوشت بوقلمون هم در مقایسه با گوشت مرغ و گوشت قرمز بسیار کمتر است. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر آن نسبت به سایر گوشت ها، حتی گوشت مرغ است. کلسترول گوشت بوقلمون هم در مقایسه با گوشت مرغ و گوشت قرمز بسیار کمتر است.

آیا هویجی که در حین پخت به مرغ اضافه می کنیم، قابل خوردن است؟

آیا هویجی که در حین پخت به مرغ اضافه می کنیم، قابل خوردن است؟

لوپاس lopasco | تیر 1399

در مورد خوردن یا نخوردن هویجی که حین پخت به مرغ اضافه می شود، بحث های مختلفی مطرح است. برخی افراد می گویند به دلیل این که هویج هورمون های تزریق شده گردن و بال و پوست مرغ را جذب می کند و ناخالصیها و آلودگیها غالبا در این قسمتها جمع می شود بهتر است این قسمت ها خورده نشود. در مورد خوردن یا نخوردن هویجی که حین پخت به مرغ اضافه می شود، بحث های مختلفی مطرح است. برخی افراد می گویند به دلیل این که هویج هورمون های تزریق شده گردن و بال و پوست مرغ را جذب می کند و ناخالصیها و آلودگیها غالبا در این قسمتها جمع می شود بهتر است این قسمت ها خورده نشود.

اشتباهی بزرگ در شستن و فریز کردن گوشت مرغ خام که نباید مرتکب شوید!

اشتباهی بزرگ در شستن و فریز کردن گوشت مرغ خام که نباید مرتکب شوید!

لوپاس lopasco | تیر 1399

همه افراد به طور طبیعی مرغ را بعد از خرید می شویند، فریز می کنند و فکر می کنند که این راه درست است در حالی که اصلا اینطور نیست. همه افراد به طور طبیعی مرغ را بعد از خرید می شویند، فریز می کنند و فکر می کنند که این راه درست است در حالی که اصلا اینطور نیست.

علت سیاه شدن مرغ در حین پخت؟

علت سیاه شدن مرغ در حین پخت؟

لوپاس lopasco | تیر 1399

مرغ یک غذای محبوب در نزد همه ی جهانیان است و یکی از عذاهایی محسوب می شود که طرز تهیه-ی آن بسیار در طعم و مزه ی آن موثر است. مرغ خام رنگی صورتی و گوشتی دارد و وقتی فاسد می-شود رنگش به خاکستری متمایل می شود یا لکه هایی زرد رنگ روی آن ظاهر می شود. مرغ یک غذای محبوب در نزد همه ی جهانیان است و یکی از عذاهایی محسوب می شود که طرز تهیه-ی آن بسیار در طعم و مزه ی آن موثر است. مرغ خام رنگی صورتی و گوشتی دارد و وقتی فاسد می-شود رنگش به خاکستری متمایل می شود یا لکه هایی زرد رنگ روی آن ظاهر می شود.

    
صفحه 1 از 6